Rólunk

Agri-Tech – Agrár megoldások = Gazdák gazdálkodási döntéseinek támogatása adataik feldolgozásával, szekértő személyes részvételével.

Történetünk

1. A kezdetek

2010 illetve 2014 óta dolgozunk az agráriumban. Trutz László okleveles gazdasági agrármérnökként (terület- és vidékfejlesztési szakirányon) végzett a Kaposvári Egyetemen. Rögtön utána egy tehenészeti telepen állt munkába, állatgondozóként, tehát a szamárlétra legalján kezdve. 2013-ra már egy másik tehenészetben telepvezetői státuszt adtak a számára. A gyakorlati munkából azután az év végén az elmélet felé vette az irányt, agrár szaktanácsadó lett egy országos cégnél, megkapva Somogy és Zala megyét. 2014 tavaszán csatlakozott asszisztensként Kovács Karolina is mellé, Igazságügyi szervező alapdiplomával segítve a munkát.

2. Önállósodás

2015 júniusában lettünk önállóak, egyéni vállalkozás keretében. 2016 februárjában céges kereteket öltöttünk, melyhez az Agri-Tech KFT. adja meg a formát számunkra. Munkánk jórészt a Gazdálkodási Naplók vezetésével, Egységes Kérelmek beadásával, a támogatásokat terhelő adminisztráció megoldásával járt. Ám az évek alatt ezek szépen kiegészültek számos más területtel is.

3. Napjaink

Manapság a napi feladataink jelentős részét az ügyfél-kapcsolatok, egyedi ügyfél problémák megoldása adja.
Segítünk a gazdálkodásukat érintő kérdések megválaszolásában, elkészítjük adminisztratív dokumentumaikat és segítjük őket a döntéseik előkészítésében. Ehhez most már számos eszközt vetünk be, online és offline is.
A tanulást épp a szakértői segítségnyújtás miatt nem hagytuk abba. László talajtani szakmérnöknek tanul a Szent István Egyetemen, Gödöllőn, Karolina vidékfejlesztési agrármérnök mesterszakot végez Kaposváron.
A hivatalos forma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos önképzésre a kapcsolódó területeken, valamint saját kutatásokat is végzünk.

Mit tartunk a munkánk során a legfontosabbnak?

Megtanultuk az évek alatt, hogy az ügyfél, a gazda az első. A kommunikáció és az ügyfélkapcsolat kiemelt számunkra. Bár az online platformok sokat segítenek ebben, mégis a személyes felkeresést, a telefonos kapcsolatot tartjuk fontosnak.

Hiszünk abban, hogy a gazda tud gazdálkodni. Mi a háttérben segítjük Őt, hogy ezt nyugodtan, megfelelő döntéseket hozva tehesse.

Kovács Karolina
Igazságügyi szervező
Névjegyzéki szaktanácsadó (NAK-4250)

Trutz László
Okleveles gazdasági agrármérnök
Névjegyzéki szaktanácsadó (NAK-2439)